top of page

Γιάννης Καραβούλιας: Υποστηρικτής 1η φορά στο 8ο Συνέδριο της ΠΟΒΑΣ

Η εταιρεία εμπορίας εξωτερικών περσίδων Αλουμινίου Γιάννης Καραβούλιας συμμετέχει στο 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών ΠΟΒΑΣ, ως υποστηρικτής που πραγματοποιείται από 27 έως 29 Μαϊου 2022.


Το Παπαστράτειο Μέγαρο, ένα κόσμημα της πόλης του Αγρινίου, θα είναι το σημείο συνάντησης των Κατασκευαστών Αλουμινίου από όλη την Ελλάδα, τους αρχιτέκτονες, τους μηχανικούς και φορείς του Κλάδου και συναφών επαγγελμάτων.


Η επιχείρηση Γιάννης Καραβούλιας λειτουργεί αδιάλειπτα εδώ και 15 χρόνια στον χώρο με μεγάλη εμπειρία στην πώληση και εγκατάσταση συστημάτων Αλουμινίου.

Για την κατασκευή των κουφωμάτων συνεργάζεται με κορυφαία εργοστάσια στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.


Αναλαμβάνει υπεύθυνα την κατασκευή, την εγκατάσταση και την εξυπηρέτηση μετά την πώληση σε ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου ή συνθετικά, πόρτες ασφαλείας, ρολά, σήτες, κάγκελα αλουμινίου, πέργκολες αλουμινίου κι άλλα.


Τα τελευταία 7 χρόνια έχει εμπλουτίσει τις δραστηριότητές της με την εμπορία και τεχνική υποστήριξη εξωτερικών περσίδων αλουμινίου δημιουργώντας ένα δίκτυο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό προμηθεύοντας κατασκευαστές αλουμινίου και κατασκευαστές συστημάτων σκίασης με το συγκεκριμένο προϊόν.


Από την θέση αυτή βρίσκεται δίπλα στους Κατασκευαστές και υποστηρίζει έμπρακτα με την παρουσία της το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών στο Αγρίνιο.


Μπορείτε να επισκεφτείτε το stand της για να γνωρίσετε ζωντανά τις εξωτερικές περσίδες αλουμινίου!



Πηγή άρθρου: https://www.profilnet.gr/giannhs-karavoulias-yposthrikths-1h-fora-sto-8o-synedrio-ths-povas/?fbclid=IwAR0_bSOEK9i4hGvehrWOOlw-XBjMpUSHdF3rHTSzVNiLF3FII0IlreY7z1o

0 Σχόλια

Comments


bottom of page